دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
کد خبر: ۸۵۰۸۴

نماینده مجلس: «تابعیت مضاعف» مانند «دوهمسری» است | ظریف می‌تواند مشاور باشد؛ اما معاون نه

نماینده مجلس: «تابعیت مضاعف» مانند «دوهمسری» است | ظریف می‌تواند مشاور باشد؛ اما معاون نه
 یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: این ادبیاتی که می‌گویم ادبیات خوبی نیست اما تابعیت مضاعف مانند این است که یکی ۲ همسر داشته باشد آیا همه محبتش را صرف یک‌نفرشان می‌کند؟ پس آن یکی همسرش چه؟ اصلا قابل قبول نیست.

محمد سراج درباره این‌که لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس پس از رد یک فوریتش در کمیسیون اجتماعی به صورت عادی بررسی خواهد شد، این بررسی چقدر طول خواهد کشید و چه زمانی به صحن مجلس خواهد آمد، گفت: چون فوریت ندارد، در دستور کار عادی قرار می‌گیرد. 

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هنگامی که لایحه در دستور کار کمیسیون قرار گیرد مانند صحن مجلس متن درخواستی دولت در لایحه قرائت می‌شود، نمایندگان موافق و مخالف اظهارنظر و بحث می‌کنند و سپس رأی‌گیری می‌شود. پس از رأی‌گیری در کمیسیون به معاونت قوانین مجلس می‌رود از آنجا هم به صحن مجلس می‌آید موافقین و مخالفین صحبت می‌کنند و به نظر من در کمیسیون هم مانند صحن رأی نمی‌آورد.

وی درخصوص وضعیت محمد جواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور در دولت گفت: تصدی مسئولیت‌شان غیرقانونی است. ایشان می‌خواهد به عنوان کارشناس حضور داشته باشد، باشد. می‌خواهد با عنوان مشاور باشد، مشاور باشد اما می‌خواهد معاون رئیس‌جمهور باشد که طبق قانون معاون رئیس‌جمهور و وزرا جزو مشاغل حساس هستند و کسانی که در مشاغل حساس قرار می‌گیرند نباید تابعیت مضاعف داشته باشند.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر ایران وطنش است، اگر ایران را مادر خودش می‌داند نباید تابعیت یک کشور دیگر را بپذیرد. هنگامی که تابعیت یک کشوری را می‌پذیری یعنی ۵۰ درصد حُب من مال اینجاست و ۵۰ درصد دیگر برای آنجاست. چطور ممکن است؟

وی ادامه داد: عذرخواهی می‌کنم و این ادبیاتی که می‌گویم ادبیات خوبی نیست، مانند این است که یکی ۲ همسر داشته باشد آیا همه محبتش را صرف یک‌نفرشان می‌کند؟ پس آن یکی همسرش چه؟ اصلا قابل قبول نیست.

سراج درباره این‌که شخصی که در مأموریت خارج از کشور است، برای رفت و آمد نیاز به مدارک رفت و آمدی دارد، بیان کرد: اشکالی ندارد، همچنان که شما وطن اصلی خودتان را می‌توانید احراز کنید؛ الان یک نفر بگوید من نمی‌خوام تابعیت ایران را داشته باشم، کسی جلویش را نمی‌گیرد در قانون اساسی اصل ۳۲ هیچ منعی ندارد و اشکالی نیست ایشان می‌تواند تابعیت ایران را احراز و تابعیت کشور دیگری را بپذیرد. رفته‌ای ماموریت به شما گرین کارت داده‌اند! گرین کارت که مثال زدم، گرین کارتی است که نشان از تابعیت باشد، پاسپورت اشکالی ندارد.

این نماینده گفت: قانون صراحت دارد و کسی که در مشاغل حساس متصدی می‌شود نباید تابعیت دوگانه داشته باشد و این روشن است.

منبع:ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

هر دقیقه برنامه‌های صداوسیما چقدر از جیب مردم آب می‌خورد؟

ماجرای زمین فوتبال کنار پایگاه‌های موشکی چیست؟

واکنش بازار به کاهش تعرفه واردات خودرو

افشاگری نویسنده کتاب زندگی‌نامه «محمد بن سلمان» از عقب‌نشینی ولیعهد سعودی از یک تصمیم مهم

میرباقری: مردم در طول جنگ ۱۲ روزه، احساس امنیت روانی داشتند

لایحه ۱۱ماده‌ای دولت را چرا به کاپیتولاسیون به نفع اتباع بیگانه تبدیل کردید؟

نیروهای پدافند با چشمان باز از آسمان کشور حراست می‌کنند

طرح تروریستی «بزرگ» در مصر خنثی شد

افزایش ظرفیت مجاز جابه‌جایی مسافر در اتوبوس‌های شهری برای اربعین

پیشنهاد ژنرال آلمانی به اوکراین برای حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تسلیحاتی در عمق روسیه

قیمت طلای جهانی؛ دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴

ادارات این استان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل: با حماس به توافق و تفاهم می‌رسیم

کشف لاشه یک قلاده خرس قهوه‌ای در ارتفاعات ترگور ارومیه +عکس

پیشنهاد سردبیر
زندگی